Vi i Kompetensnätverket vill börja med att tacka er för ert deltagande på konferensen i januari! Åtminstone vi tyckte att det blev en ren succé, och det hade aldrig varit möjligt utan alla er som deltog. Därför ser vi verkligen fram emot nästkommande konferens, och det hoppas vi att ni gör också! Konferensen ”Hur skapar vi det resilienta samhället – risker, motståndskraft och förändringsstrategier” går av stapeln tisdag den 24 maj, och med grund i ert visade engagemang för samhällsviktiga frågor vill vi gärna ge er som deltog sist förtur i bokningen för nästkommande tillfälle.

Bokning av konferensen kommer öppnas för alla på fredag den 25/2, men fram till dess har ni som deltagit på föregående konferens exklusiv åtkomst till att boka. Så om ni verkligen önskar säkra platser på nästa konferens, se till att boka innan fredag!

Hur skapar vi det resilienta samhället – risker, motståndskraft och förändringsstrategier